Activator 3068 Weihenstephan Wheat

Slut i lager Vikt: 170 g
SKU
ÖT517
Snabb överblick
Ger ett avsevärt bättre resultat för ditt öl än vanlig frystorkad jäst. Kan användas 3 - 4 gånger. Weihenstephan Wheat är en unik överjäst, som producerar den unika och kryddiga "wiezen" karaktären, av klöver, vanilj och banan. För bästa resultat rekommenderas att jäsningen sker runt 20°C. Låg flockulering. Utjäsningsgrad: 73 -77 %. Jäsningstemperatur 18 - 24°C.
89 kr

Garanterad och trygg e-handel

En flytande öljäst.Denna ger er ett avsevärt bättre resultat för ditt öl än en vanlig frystorkad jäst någonsin kommer ha chansen att göra. Kan användas 3 - 4 gånger. Weihenstephan Wheat är en unik överjäst, som producerar den unika och kryddiga "wiezen" karaktären, av klöver, vanilj och banan. För bästa resultat rekommenderas att jäsningen sker runt 20°C. Låg flockulering. Utjäsningsgrad: 73 -77 %. Jäsningstemperatur 18 - 24°C.

Wyeast har mottot att alltid tillhandage bästa möjliga service och samtidigt ge dig, som kund, den viktigaste och mest nödvändiga informationen du behöver för att brygga både bra öl och bra vin. Deras åtagande är att förse kunderna med en vänlig, högklassig och i högsta grad erfaren bakgrund och kännedom om de som säljs. Detta är dessutom möjligt då de har över 30 års erfarenhet av både vin- och ölbryggning! På deras hemsida har de dessutom en hel mängd recept på nya, annorlunda och spännande öl- och vinkok!

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Activator 3068 Weihenstephan Wheat
Ditt betyg