Lustgas Patroner Mosa 10 Pack

I lager Vikt: 330 g
SKU
B717
Snabb överblick
Mosa Lustgas patroner till Gräddsifon. Alltid en perfekt grädde.
45 kr

Garanterad och trygg e-handel

Lustgas patroner från det bästsäljande och populära märket Mosa. Dessa patroner till gräddsifon är enkla att använda och när du väl har börjat använda en gräddsifon så kommer du aldrig gå tillbaka till att vispa grädde för hand igen! Med en gräddsifon kan du med enkelhet spritsa färsk grädde med hjälp av gräddpatroner på dina bakverk och dekorera dina drinkar. Du kan även med fördel testa att göra en god mousse eller sås med en gräddsifon – det är bara fantasin som sätter gränserna!  

Varje Mosa lustgas patron innehåller 8 gram lustgas (N20) och en förpackning innehåller 10 stycken lustgaspatroner. Varje gräddpatron räcker till ca 0,5 liter grädde och i en gräddsifon rymmer det oftast 1 eller 2 lustgaspatroner på en användning. Grädden håller sig färsk i kylen i ca 2 veckor. 

Patroner till gräddsifon är det drivmedel som används för gräddsifoner som är fyllda med ren lustgas (N20). Dessa lustgas patroner från Mosa är tillverkade i återvinningsbart stål.

Se alltid till att ha några lustgaspatroner hemma i reserv så att din gräddsifon alltid är redo att användas. Bland vårt sortiment hittar du flera billiga lustgas patroner att välja mellan. Du laddar enkelt på med en ny gräddsifon patron i din sifon. 

Har du ingen gräddsifon? Kika in på vårt breda sortiment bland gräddsifoner - där finns någon som passar för alla hemmakockar!

Specifikation:

•    Ett paket innehåller 10 st gräddpatroner.

•    Fyllda med 8 gram lustgas.

•    1 patron = 0,5 liter grädde.

Observera att produkten inte rekommenderas att använda för barn under 18 år.

 

4.7
Rating:
94% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Lustgas Patroner Mosa 10 Pack
Ditt betyg